Mat tips inspirerat av allas våran kära roomie Emil!
Som vi alla vet vid det här laget så är Emil en mästare i köket, både när det kommer till matlagning och att städa efter sig (se bilden ovan). Därför har jag på hans begäran, eller inte, lagt upp detta inlägg för att förklara för er hur Göteborg'arn tänkte när han lät dom överblivna bacon bitarna ligga kvar och simma runt i fett-havet innan han gick till skolan.
(Lägg även märke till pastan i kastrullen ovanför stekpannan som "den goa gubben" helt enkelt bara skitit i att tömma och diska efter han har använt)
Så... Eftersom Emil redan har spenderat hela sitt studiebidrag för den här terminen på tatueringar, piercingar, prostituerade she-males och Dominos pizza, så kommer här ett tips om hur planering kan göra en mätt hela dagen.
Kort och gott, när du äter bacon till lunch se då till att spara ett par extra ruttna bitar som du senare kan äta till middag.
(Rekommenderas inte för andra delikatesser såsom hamburgare, korv, köttbullar osv...)
Tillagning:
1. Ta fram ett pkt bacon
2. Misslyckas med att göra bacon i "toastern" (om du inte har en "toaster" kan du hoppa över detta steg)
3. Ta fram den största stekpannan du har (även om du bara ska göra några få bacon bitar)
4. Dunka i överdrivet mycket stekfett (t ex smör)
5. Maxa värmen på plattan tills det yr stekfett i hela jävla köket
6. Släng i bacon helvetet i pannjäveln och låt skiten ligga kvar tills dom i princip blir oigenkännliga
7. Servera DIREKT ifrån stekpannan (VIKTIGT!)
Tips: Servera med överkokt pasta för att få rätt balans i måltiden!
P.S. Detta är ingen payback för Emils inlägg om mitt äta-2-mackor-om-dagen-system!
So long långkalsong från kallefårnaej !
/ Dan The Man
Kommentarer
Postat av: Elisabeth
Hahahah! best recipe ever!
Postat av: Dan the man
Tack allihopa som har kommenterat detta, speciellt du Elisabeth, tack tack!
Trackback